leerwerkloketnhn_werkgevers4.jpg

Privacyreglement

Als u met het Leerwerkloketnhn te maken heeft, dan geeft u vaak persoonsgegevens aan ons door. Dat zijn bijvoorbeeld gegevens als uw naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Als we persoonsgegevens van u vragen, of krijgen van andere organisaties, dan beschermen we uw privacy zorgvuldig. Omdat we dat vanzelfsprekend vinden. Maar ook omdat dit moet volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit is nieuwe privacywetgeving die vanaf mei 2018 geldt voor de hele Europese Unie.

We kunnen ook gegevens verzamelen over uw bezoek aan onze website. Dat doen we met cookies. Meer informatie hierover leest u op hier op deze pagina.

Leerwerkloket Noord-Holland Noord
Succes op de arbeidsmarkt heeft alles te maken met kwaliteiten in kaart brengen en waar nodig (verder) ontwikkelen. Leerwerkloket NHN is hét onafhankelijke adres voor werkgevers, werknemers, werkzoekenden en schoolverlaters van Alkmaar tot en met Den Helder. Het loket informeert u graag over leren en werken en over (verkorte) opleidingstrajecten op maat.

Hoe beschermen wij uw persoonsgegevens?
Wij beschermen uw persoonsgegevens zorgvuldig. Uw gegevens worden niet zonder toestemming van u met derden gedeeld. We beveiligen onze systemen goed en zorgen dat deze altijd up-to-date zijn.

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?
Wij bewaren uw gegevens, totdat u aangeeft dat u dit niet meer wilt of wanneer er geen noodzaak meer is. U kunt u afmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contact met Leerwerkloket NHN over privacy of uw persoonsgegevens
Wilt u contact opnemen met Leerwerkloket NHN over uw privacy of uw persoonsgegevens? Dan kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in de mail duidelijk aan wat uw vraag of opmerking is.

Heeft u een klacht over uw privacy? Dan kun u ons ook mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt rechtstreeks een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (externe link).

Recht op inzage, correctie, vergetelheid en data-portabiliteit
Indien u aanspraak wilt maken op bovengenoemde rechten, dan kunt u ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Waarom hebben we uw persoonsgegevens nodig?
Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen als u deze aan ons geeft en ons hier toestemming voor geeft. Wij ontvangen uw gegevens omdat u deze op de site leerwerkloketnhn.nl heeft ingevuld en aan ons verstrekt. We gebruiken uw gegevens alleen om u de gevraagd informatie te kunnen verstrekken.

 

Cookies

Leerwerkloketnhn.nl gebruikt cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die wij op jouw computer, tablet of mobiele telefoon plaatsen als je onze website bezoekt. Wanneer je Leerwerkloketnhn.nl weer bezoekt met hetzelfde apparaat, wordt de informatie in deze bestanden geraadpleegd, zodat de website jou herkent. We gebruiken 3 soorten cookies:

Noodzakelijke cookies
Sommige cookies zijn noodzakelijk om Leerwerkloketnhn.nl beter te laten functioneren. Je hoeft bijvoorbeeld bepaalde informatie niet steeds opnieuw op te geven, zoals je gebruikersnaam en voorkeursinstellingen.

Cookies voor verbetering website
Naast de noodzakelijke cookies zet Leerwerkloketnhn.nl cookies in om de website beter en gebruiksvriendelijker te maken. Dit zijn zogenoemde tracking cookies. Met de informatie die deze cookies verzamelen, onderzoeken we hoe we de website kunnen verbeteren. Deze cookies verzamelen geen gegevens over het persoonlijke gebruik van jouw computer.

Cookies voor alle websites in je browser blokkeren
Je kunt ervoor kiezen om de cookies door je browser te blokkeren. Als je cookies blokkeert, is het mogelijk dat bepaalde diensten niet voor jou beschikbaar zijn.
Hieronder lees je hoe je cookies blokkeert in Internet Explorer, Chrome, Firefox, en Safari.

Internet Explorer
1. Ga naar het menu ‘Extra’.
2. Kies ‘Internetopties’.
3. Kies de tab ‘Privacy’.
4. Verplaats onder ‘Instellingen’ de schuifregelaar naar boven om alle cookies te blokkeren.
5. Klik op ‘OK’.

Chrome
1. Klik op het blokje met 3 streepjes rechtsboven.
2. Selecteer ’Instellingen’.
3. Klik op ‘Geavanceerde instellingen weergeven’.
4. Klik in het gedeelte 'Privacy' op de knop ‘Instellingen voor inhoud’.
5. Selecteer in het gedeelte 'Cookies' het keuzerondje 'Sites niet toestaan gegevens in te stellen'

Firefox
1. Klik op het blokje met 3 streepjes rechtsboven.
2. Kies ‘Opties’.
3. Kies ‘Privacy’.
4. Stel ‘Firefox zal:’ in op ‘Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis’.
5. Verwijder het vinkje bij ‘Cookies van websites accepteren’.
6. Klik op ‘OK’ om het venster Opties te sluiten.

Safari
1. Kies ‘Voorkeuren’ in het taakmenu. (Het taakmenu staat rechtsboven in het Safari-venster en ziet eruit als een tandwiel.)
2. Kies ‘Privacy’.
3. Stel ‘Blokkeer cookies’ in op ‘Altijd’.

Je kunt cookies verwijderen
Via de instellingen van jouw browser kun je cookies verwijderen. Hieronder lees je hoe je dit doet in Internet Explorer, Chrome, Firefox en Safari. Heb je cookies verwijderd? Dan vragen we jou opnieuw toestemming om cookies te plaatsen als je onze website bezoekt.

Internet Explorer
1. Ga naar het menu ‘Extra’.
2. Kies ‘Internetopties’.
3. Kies de tab ‘Algemeen’.
4. Klik op ‘Browsegeschiedenis’.
5. Kies ‘Verwijderen’.
6. Vink het vakje ‘Cookies’ aan.
7. Kies ‘Verwijderen’.

Chrome
1. Klik op het blokje met 3 streepjes rechtsboven.
2. Selecteer ’Instellingen’.
3. Klik op ‘Geavanceerde instellingen weergeven’.
4. Klik in het gedeelte 'Privacy' op de knop ‘Instellingen voor inhoud’.
5. In het gedeelte 'Cookies' kun je de volgende cookie-instellingen wijzigen: Cookies verwijderen.
6. Klik op ‘Alle cookies en sitegegevens’ om het dialoogvenster 'Cookies en sitegegevens' weer te geven.

Firefox
1. Klik op de oranje balk linksboven.
2. Ga naar ‘Geschiedenis’.
3. Klik op ‘Recente geschiedenis’.
4. Ga naar ‘Details’.
5. Vink ‘Cookies’ aan. je kunt ook aangeven hoe oud de cookies moeten zijn. Kies hier ‘Alles’.

Safari
1. Kies ‘Voorkeuren’ in het taakmenu en klik op ‘Beveiliging’. (Het taakmenu staat rechtsboven in het Safari-venster en ziet eruit als een tandwiel.)
2. Klik op ‘Cookies tonen’.
3. Selecteer een of meer cookies en klik op ‘Verwijderen’ of ‘Alles verwijderen’.
4. Klik daarna op ‘Gereed’.

Gebruik de helpfunctie van je browser wanneer je nog vragen hebt over het verwijderen of blokkeren van cookies.

Leerwerkloket Noord-Holland Noord •  Contactformulier